Joost Langendijk geeft haar zoon Jeffrey Parmentier het pakket. | Foto en tekst: Annemiek Cornelissen
Joost Langendijk geeft haar zoon Jeffrey Parmentier het pakket. | Foto en tekst: Annemiek Cornelissen

Jeffrey krijgt eerste kerstpakket

Algemeen

Na de tulpenactie deze zomer, waarbij Hillegommer Peter Kamstra bossen tulpen aanbood aan het zorgpersoneel van Bloemswaard, Parkwijk en Maronia van Hozo, besloot hij nu om kerstpakketten weg te geven.

Deze pakketten waren speciaal bedoeld voor mensen die daarvoor genomineerd konden worden. Toen de kerstpakkettenactie startte werd al snel een ding duidelijk: trompettist Jeffrey Parmentier, die tijdens de lockdwon talloze optredens heeft gegeven om mensen op afstand een hart onder de riem te steken, kwam bovenaan de lijst te staan.

Nominaties voor deze kanjer stroomden binnen en Peter Kamstra besloot meteen twee extra pakketten beschikbaar te stellen, waarvan er in ieder geval een voor Jeffrey zou zijn.

Zijn moeder Joost Langendijk overhandigde haar zoon het pakket op 18 december voor zijn optreden bij Zorgcentrum Westerkim. Jeffrey was blij verrast door deze geste.

Hij had het duidelijk niet verwacht. Hierna kon de Hillegommer zijn trompet tevoorschijn halen en gaan spelen, iets wat hij het liefste doet.

Uit de krant