Overdekte stalling voor duofiets Fietsmaatjes
Logo dehillegommer.nl
Foto: pr

Overdekte stalling voor duofiets Fietsmaatjes

Vrijwilligers en gasten van Fietsmaatjes Hillegom Lisse hebben de overdekte stalling voor de duofiets bij Meerlanden begin dit jaar dankbaar in gebruik genomen. Een mooi match die de HLT Uitdaging heeft gemaakt.

De match met Meerlanden komt voort uit het HLT Uitdaging-evenement de Beursvloer eind 2019. Meerlanden bood niet alleen de stalling aan, het bedrijf in duurzame afvalverwerking verstrekte Fietsmaatjes Hillegom Lisse destijds ook een mooie donatie van 1000 euro uit het Meerlandenfonds. De stichting gebruikt dit bedrag om de tekorten op de ritopbrengsten te financieren. Een gast betaalt slechts 30 euro voor een 10-rittenkaart, maar de werkelijke kosten, inclusief onderhoud, bedragen wel 10 euro per rit.

De overdekte stalling bij Meerlanden is voor de stichting een waardevolle plek waar de duofiets in goede staat kan blijven. Achter de schermen is gewerkt aan het vrijmaken van deze plek waar Duofiets 2 is ondergebracht.
Sinds deze zomer kunnen de vrijwilligers met hun gasten – onder coronavoorwaarden – weer met de duofiets op pad. De Fietsmaatjes zijn blij met deze positieve HLT Uitdagingsmatch met Meerlanden.

Meer berichten