Verzamelen van hartverwarmende post voor de Kerst Tour d`Amour
Logo dehillegommer.nl
Voorbeelden van knutselwerkjes, brieven en kaarten die inmiddels zijn bezorgd. | Foto: pr
Voorbeelden van knutselwerkjes, brieven en kaarten die inmiddels zijn bezorgd. | Foto: pr

Verzamelen van hartverwarmende post voor de Kerst Tour d`Amour

Het coronavirus is de wereld nog niet uit, het wordt sneller donker en kouder en niet iedereen kijkt uit naar de feestdagen.

De medewerkers bij WelzijnsKompas willen ook dit jaar weer laten zien dat er aan een ander gedacht wordt en daarom organiseren zij de Kerst Tour d`Amour van 14 tot en met 18 december.

Kaarten met een mooie boodschap, brieven, tekeningen, gedichtjes, haakwerkjes en andere knutselwerkjes kunnen ingeleverd worden tot 14 december bij onderstaande adressen:

Lisse

WelzijnsKompas à Nassaustraat 31B (oude Rabobank kantoor) / bij de ingang van het Medisch Centrum Lisse.

Bril Jan’t, Kapelstraat 2

Lemon Hill, Heereweg 199

Bakker van Maanen, Blokhuis 4.

Hillegom

WelzijnsKompas, Abellalaan 1, vlak na de schuifdeuren / aan de ingang aan de kant van Plus Supermarkt.

Chocolaterie Pierre, Hoofdstraat 138.

Van april tot en met juli zijn twee buurtwerkers ook al op Tour d`Amour geweest door Hillegom en Lisse. De tuk-tuk verrasten toen ook inwoners van Hillegom en Lisse met een bezoekje om hen een hart onder de riem te steken in deze voor velen moeilijke, onvoorspelbare tijd.

“We zorgden voor liefde, warmte, een lach op het gezicht én hartverwarmende post. Vele Lissers en Hillegommers gaven toen ook gehoor aan onze oproep om hartverwarmende post bij ons in te leveren. Ook nu is deze post weer meer dan welkom!” Voor vragen of voor ‘Verzoekjes tot bezoekjes’ voor de Kerst Tour d’ Amour, mail of bel met: d.scheepmaker@welzijnskompas.nl / info@welzijnskompas.nl of 06-453 315 45 / 0252 - 757 100.

Meer berichten