Logo dehillegommer.nl
Foto: 1

Lintjes alsnog uitgereikt

Burgemeester Arie van Erk reikte 3 juli aan vijf inwoners uit Hillegom en één uit Beinsdorp een koninklijke onderscheiding uit.

Door de maatregelen rondom corona was de uitreiking uitgesteld. Het gezelschap was uitgenodigd in Villa Flora. Uit Hillegom waren dat: J.A. Sluijsmans-Ringelberg (65). Zij vervulde (onder meer) diverse politieke functies in de raad en werd benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau. De overigen werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

J.J.P. Visser-Wassenaar (80) is onder meer zeer actief als vrijwilligster bij het seniorenkoor Eigenwijs.

M.A.H. Wittenberg-Van Norden (64) is vanaf 1984 actief als vrijwilligster, onder meer bij de Zonnebloem.

H.C. Colijn (63) is sinds 2007 meerdere keren bestuurslid geweest en organiseert onder meer concerten en evenementen. Daarnaast was hij vrijwilliger bij Het Raamwerk. Later zette hij zich in voor Stichting Epilepsie Instellingen Nederland.

E. van der Zande (51) was o.a. van 2000-2007 zweminstructeur en organiseert thema-avonden voor vrijwilligers. Mevrouw zette zich ook 14 jaar voor de Speel-o-theek.

M.M. van Veen (58) uit Beinsdorp is vele jaren vrijwilliger in Hillegom. Hij is sinds 1990 bestuurslid bij Voetbalvereniging Hillegom. In de periode 2000 tot 2018 was hij medeorganisator en begeleider van het jaarlijks Sportkamp voor de jeugd.

Foto 1: Arie van Erk, dhr Van Veen, mw Van der Zande, mw Van Norden. Foto 2, vlnr: mw Ringelberg, Arie van Erk, dhr Colijn, mw Visser.

Meer berichten