Logo dehillegommer.nl
Bedrijfsleidster Cathy en vrijwilliger Quirinus onthullen het bedrag voor KiKa.
Bedrijfsleidster Cathy en vrijwilliger Quirinus onthullen het bedrag voor KiKa. (Foto: Diana Maas)

StiKriBo schenkt wederom mooi geldbedrag aan KiKa

Stichting Kringloopcentrum Bollenstreek (StiKriBo) is een stichting die haar winst na aftrek van de kosten beschikbaar stelt aan goede doelen, waarvan KiKa het hoofddoel is. In navolging van de afgelopen acht jaar heeft de inzet van de vele vrijwilligers ook dit jaar weer gezorgd voor een mooi bedrag.

Door Diana Maas

Vorige week werd traditiegetrouw een barbecue gehouden voor het hele team en daar werd door bedrijfsleidster Cathy en vrijwilliger Quirinus de cheque met het bedrag onthuld. Het bedrag, 26.500 euro, was ondanks Covid-19 en nodige investeringen - zoals een nieuwe vrachtwagen - toch nog hoger dan vorig jaar. Een heel mooie teamprestatie!

Zorgboerderij
‘Wij willen doorgroeien op de weg die is ingeslagen. De kringloopwinkel koppelen aan een zorgboerderij, waar mensen uit de samenleving terecht kunnen die het minder getroffen hebben. Dát is de ultieme droom en de opbrengsten uit de kringloopwinkel moeten dit mooie plan verwezenlijken’, aldus Marco Blonk, oprichter van het kringloopcentrum.

Word ook vrijwilliger
Het kringloopcentrum is een goed gevulde en vaak bezochte winkel, waar veelal gebruikte, maar zeer goede spullen een tweede leven krijgen. Afgelopen tijd is er zelfs een bruids- én vintageafdeling bij gekomen. Wilt u de droom van Marco en zijn team ondersteunen en heeft u wat tijd over? Meld u dan snel aan als vrijwilliger, want dit gezellige team kan altijd handjes gebruiken.
U bent van harte welkom in het kringloopcentrum van dinsdag tot en met zaterdag van 10.00 – 17.00 uur (zondag en maandag gesloten), dus loop er gerust eens binnen. StiKriBo is gevestigd aan de Vennestraat 10, zie ook www.kringloopcentrumbollenstreek.nl/

Meer berichten