Sofie van Trigt in finale Miss Teen of Zuid-Holland | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl
Foto: FOTOGRAFIX.NL

Sofie van Trigt in finale Miss Teen of Zuid-Holland

De 15-jarige Sofie van Trigt strijdt samen met nog negentien andere meisjes voor de titel Miss Teen of Zuid-Holland.

Miss Beauty of the Netherlands is de missverkiezing van Nederland met twaalf provinciale voorverkiezingen en provinciale missen. Miss Beauty of the Netherlands heeft drie hoofdwinnaressen: Miss Beauty of the Netherlands en Miss Intercontinental Netherlands (19 - 27 jaar) en Miss Teen of the Netherlands (15 - 18 jaar). Sofie zit in 4 Havo op het Herbert Vissers College in Nieuw Vennep.

Sofie zag op 6 maart 2019 op instagram een foto van Lotte van der Zee met het bericht dat ze was overleden. "Ik dacht dat zij een bekend model was. Toen ik op haar profiel keek, zag ik allerlei beauty foto’s voorbijkomen. Ik dacht dat dit soort wedstrijden alleen in Amerika werden gehouden. Ik dacht meteen wauw, dit wil ik ook!"

Toen Sofie oud genoeg was, werd ze samen met 150 meisjes uitgenodigd voor de castingdag. "De dag bestond uit drie rondes: een voorstelronde, een bikinironde en een Engelse vragenronde. Aan het einde van de dag zouden van elke categorie twintig meisjes met een sjerp naar huis gaan en door zijn naar de finale en ik was daar één van!"

De meeste activiteiten zijn verplaatst vanwege het coronavirus. "Om toch nog een beetje met de verkiezing bezig te blijven krijgen we af en toe foto-opdrachten om ook actief te blijven op social media. Zodra het weer wat rustiger is rondom het coronavirus gaan de activiteiten zoals catwalk-training en sportdag weer door. We hebben wel al een foto-shoot gehad. Deze foto’s worden gebruikt als stemfoto’s.

Tijdens de finale wordt er opnieuw catwalk gelopen in bikini, maar ook in galajurken. Daarnaast wordt er een korte speech gehouden en gedanst.

Stemmen kan door ‘Poll Zuidholland Sofie’ te sms’en naar ‘3010’ (1,10 per sms).

Volg Sofie (@sofie.vantrigt) en de organisatie Miss Beauty of Zuid-Holland (@missbeautyofzuidholland) op instagram om op de hoogte te blijven.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>