Bij De Houttuin liggen veel bloemen. | Foto: AC
Bij De Houttuin liggen veel bloemen. | Foto: AC

Breng een kaars voor Jeroen

Algemeen

Bij Hillegomse Horecabedrijven staan vanaf woensdag 29 april kratten voor de deur, waar Hillegommers kaarsen kunnen inleveren voor Jeroen Müller, die afgelopen zondag na een hartstilstand is overleden. Gezien de Coronacrisis is ervoor gekozen om massaal kaarsen voor hem te laten branden, om hem toch een waardig afscheid te kunnen bieden. Dit zal op een geheim tijdstip, op een geheime plek gaan plaatsvinden, om het publiek te beperken. Hillegommers mogen een persoonlijke boodschap voor Jeroen bij de kaarsen doen. Deze boodschappen zullen aan de familie worden overhandigd.

De kaarsenactie is een initiatief van de Hillegomse Horeca. Het is de bedoeling dat er zoveel mogelijk kaarsen verzameld worden. Het minimum aantal kaarsen dat nodig is, is 2000, hoe meer kaarsen, des te mooier het eerbetoon. Iedereen begrijpt dat dit eerbetoon in deze tijd niet publiekelijk kan plaatsvinden.
Het eerbetoon zal dan ook worden gefilmd en gefotografeerd en via de reguliere mediakanalen gedeeld
worden.

Op onderstaande adressen een kaars (in een potje, voor buiten) in te leveren. Kaarsen kunnen tot donderdag 30 april 18.00 uur ingeleverd worden.
De inleveradressen zijn:
-Café de Kleine Beurs
-Hillegomse Tennisclub
-Tabaksshop Frank Evers
-Villa Flora
-The Readshop
-Café - bar Puntje Puntje
-Café Gewoon Gezellig
-Eetcafé Zomerzorg
-Café Thuys
-Steakhouse shoarma Joeys
- Café Murphy’s Law

De Hillegomse horeca hoopt dat de dorpsgenoten dit bericht zoveel mogelijk willen delen voor een gedenkwaardig resultaat. Verder wensen zij iedereen heel veel sterkte met dit grote verlies en hopen snel met zijn allen het glas te kunnen heffen en proosten op Jeroen.

Uit de krant