Taalcafé houdt contact | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl
Foto: pr

Taalcafé houdt contact

Ook het Taalcafé gaat met de tijd mee. Hoewel het voorlopig niet meer mogelijk is om bij elkaar te komen om oefeningen te maken, te lezen en te kletsen met elkaar op de dinsdagmiddag in de bibliotheek Hillegom, zijn de vrijwilligers druk bezig met het maken van oefeningen en leesstukken voor de drie verschillende niveaugroepen.

Deze worden wekelijks op dinsdag aan de bezoekers van het Taalcafé toegestuurd via mail en na een paar dagen volgen dan de antwoorden. Gelukkig is van bijna iedereen het mailadres bekend, langs die weg krijgen zij de opgaven binnen.

Na onderling overleg is afgesproken dat de vrijwilligers een keer per week of twee weken even bellen met de mensen om te kijken hoe het gaat en of men de oefeningen heeft kunnen openen. Een aantal heeft of geen internet of geen computer of printer, zodat niet iedereen het volle profijt heeft van dit initiatief van het Taalcafé. Met sommigen wordt het contact alleen via telefoon onderhouden, wat overigens zeer op prijs wordt gesteld.

Oud-deelnemers die de afgelopen vijf jaar het Taalcafé hebben bezocht en ook de taaloefeningen en leesstukken willen ontvangen, kunnen contact opnemen met Henk Huurneman via: 0252-520096. Mailen mag ook naar: h.huurneman1@kpnmail.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>