Meningen verdeeld over banken | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl
De nieuwe banken en tafels in het Van Nispenpark. Nu is het nog kaal, maar op de site van de gemeente is te zien hoe het er straks uit ziet (rechts onder) | Foto: Tony Whelan.
De nieuwe banken en tafels in het Van Nispenpark. Nu is het nog kaal, maar op de site van de gemeente is te zien hoe het er straks uit ziet (rechts onder) | Foto: Tony Whelan. (Foto: tony whelan)

Meningen verdeeld over banken

Op Facebook zijn de meningen zeer verdeeld over - met name - de banken die in het nieuwe ingericht Van Nispenpark staan. 'Weggegooid geld' en: 'Wat een kaalslag' is er te lezen. Velen maken zich zorgen over hangjongeren, 'die van deze plek een zooitje zullen maken en drugs gebruiken'. Maar een ander geluid is ook te lezen: 'Cool! Wat wordt het mooi zo!', 'Het ziet er gezellig uit' en: 'Er is ook speelruimte voor de kinderen en dan is het makkelijk als er bankjes staan en moeders contact kunnen maken.' | Foto: Tony Whelan.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>