Afhaalpunten LisserNieuws en De Hillegommer verdubbeld | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl
Foto:

Afhaalpunten LisserNieuws en De Hillegommer verdubbeld

Uitgeverij Verhagen heeft met ingang van januari de afhaalpunten van uw huis-aan-huisblad LisserNieuws en De Hillegommer verdubbeld. "Naast de huis-aan-huis bezorging willen we op nog meer plekken bereikbaar zijn", verduidelijkt Dirk Bouman, directeur van Uitgeverij Verhagen zijn keuze. "Daarom zijn wij ertoe overgaan om meer mensen de gelegenheid te bieden ons LisserNieuws en De Hillegommer te lezen."

"De uitgeverij leeft in een tijd van een snel veranderende markt die meer dan ooit vraagt om ondernemersgeest", merkt Bouman op. "Social en online worden steeds belangrijker, terwijl aan de andere kant print nog breed gewaardeerd en ingezet wordt door gemeenten en ondernemers. Om de redactionele- en commerciële boodschap nog beter onder de lezers te brengen, hebben wij een groot aantal extra afhaalpunten gerealiseerd. Door heel Nederland hebben verspreiders van huis-aan-huisbladen moeite om de bezorging goed rond te krijgen", vervolgt Bouman, "en dat zal door diverse andere ontwikkelingen alleen nog maar moeilijker worden. Door het plaatsen van meerdere afhaalrekken bereiken wij ons doel dat iedere inwoner binnen vijf minuten vanaf zijn of haar woning onze krant moet kunnen bemachtigen. Uitgeverij Verhagen doet er alles aan om te realiseren dat onze inwoners een kwalitatief goed huis-aan-huisblad in de brievenbus krijgen. Tevens richten wij ons de komende tijd nog meer via speciale campagnes op nieuwe bezorgers."

Online

"Uitgeverij Verhagen blijft ook in 2020 de 'Oren en ogen van de samenleving'. Door onze lokale krant regelmatig te lezen weet u precies wat er in uw gemeente reilt en zeilt. Dat is het mooie van het maken van een lokale krant. Ons redactieteam bedient u wekelijks met een compilatie aan gebeurtenissen waardoor u bij blijft. Dat geldt ook voor online. Alle kranten hebben een eigen website, waarop ook de krant wekelijks staat en waar 24/7 te lezen is wat er in het dorp gebeurt. Dat geldt ook voor de eigen website van Uitgeverij Verhagen."

Naast de gemeenteberichten in onze krant zijn de digitale versies ook wekelijks te vinden op de website van de gemeente, op alle websites van de lokale kranten en de site van Uitgeverij Verhagen. Bij het melden van een bezorgklacht bestaat ook de mogelijkheid de krant digitaal toegezonden te krijgen.

Afhaalpunten in Hillegom 

Villa Flora, Hoofdstraat 55, The Readshop, Hoofdstraat 85, Pluspunt, Henri Dunantplein 28, Jumbo, Mockkade 6, Tabakshop Frank Evers, Mariastraat 2, Gemeente, Hoofdstraat 115, Bieb, Sportlaan 1, Jonkheer Plantencentrum, Pastoorslaan 39, Hozo, Garbrialaan 3, Eslbroekerwei, Leidsestraat 189, AH, Henri Dunantplein 6, Plus Tolenaars, Palet 4 en Banketbakker Van Dam aan de Hoofdstraat 172. De krant is op die adressen vanaf woensdagmiddag verkrijgbaar.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>