Fietscursus voor volwassenen | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl
Foto: Piet van Kampen

Fietscursus voor volwassenen

Voor iedereen die niet kan fietsen of niet meer durft te fietsen start 27 januari een fietscursus.

Aan de voorgaande cursussen hebben vele dames en heren met plezier deelgenomen. De cursus bestaat uit tien praktijklessen en vier theorielessen De lessen worden gegeven op maandagochtend van 9.00 tot 10.00 uur en op de dagen met de theorielessen tot 11.15 uur. In de schoolvakanties zijn er geen lessen.

De lessen worden gegeven vanuit Solution aan de Van den Endelaan 7 in Hillegom. Hier kan door de cursisten op het pleintje en op de paden in de omgeving veilig geoefend worden. Na ongeveer vijf lessen kunnen de cursisten onder begeleiding de weg op.

De kosten van de cursus bedragen 25 euro. Dit bedrag wordt, nadat de cursist voldoende lessen gevolgd heeft, weer terugbetaald. Ook mensen die buiten Hillegom wonen zijn van welkom om deel te nemen aan de cursus.

Meer info en aanmelden via Henk Huurneman. Mail naar: h.huurneman1@kpnmail.nl onder vermelding van: naam, adres, telefoonnummer en eventueel e-mailadres, of bel: 0252-520096.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>