Vrijwilligers gezocht voor het festival der ontmoeting | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl
| Foto: archief
| Foto: archief

Vrijwilligers gezocht voor het festival der ontmoeting

Het wordt een dag waarop mooie ontmoetingen centraal staan en iedereen écht gezien wordt. Iedereen, zowel jong als oud, is van harte uitgenodigd het festival te bezoeken. Entree is gratis.

Het festival vindt plaats in het kader van het Jaar vol Ontmoeting, waarin de organisatie meer aandacht wil geven aan ontmoeting en eenzaamheid bespreekbaar wil maken. Ze doen dit onder andere door het organiseren van dialoogtafels, vriendschappelijk speed daten en het uitgeven van het magazine 'Elkaar Zien'.

Voor dit festival kan de organisatie nog vrijwilligers gebruiken. Het gaat hierbij om: gastvrouwen en/of -heren die weten hoe ze bezoekers een warm welkom kunnen geven: een praatje maken, uitleggen wat er allemaal te doen is en eventueel begeleiden.

Tevens zoekt de organisatie mensen die kunnen helpen bij licht en geluid en de kinderactiviteiten. Een van deze activiteiten is dat de kinderen geschminkt kunnen worden op het gezicht: tijgers, vlinders, bloemen en meer. Van schminkers die dit kunnen en willen hoort de organisatie graat of ze eigen schminkspullen hebben: zo niet, zal de organisatie hiervoor zorgen. Het Festival der Ontmoeting wordt een feestje en dat mag gezien worden. Het is de bedoeling om de ruimte van de Kulturele Raad om te toveren in een kleurrijke, feestelijke festivallocatie. Hiervoor zoekt de organisatie creatieve versierders. Alle vrijwilligers krijgen een gratis lunch en deelname aan één van de activiteiten die plaatsvindt op 12 oktober. De vrijwilligersbijeenkomst is vrijdag 27 september van 16.00 tot 17.00 uur bij het WelzijnsKompas aan de Abellalaan 1. Wil je bijdragen aan meer mooie ontmoetingen en lijkt het je leuk om in actie te komen tijdens het Festival der Ontmoeting? Neem dan contact op met Dionne Scheepmaker d.scheepmaker@welzijnskompas.nl of bel 0252-757100 (9:00-12:30 uur).

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>