Extra helpende handen welkom bij Secondhand | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl

Extra helpende handen welkom bij Secondhand

Sinds de officiële opening in februari 2018 weten steeds meer mensen kringloopwinkel Secondhand in Hillegom te vinden.

De winkel spant zich niet alleen in voor het milieu maar maakt zich ook sterk voor stichting "Werk Helpt". Deze stichting biedt jongeren een stageplek aan en door wat extra begeleiding en extra tijd worden mooie diploma's behaald. Ook wil de stichting op een laagdrempelige manier stagiaires en werknemers laten (her-)intreden in het arbeidsproces. Doel van eigenaar Jurriën Kuijper is om het hergebruik van goederen te bevorderen, de afvalberg te verminderen en het milieu te beschermen. Een absoluut respectvol doel waarmee Kuijper hoopt mensen te overtuigen van de noodzaak van recycling. Door toenemende werkzaamheden zoekt de winkel vrijwilligers om het kleine team te versterken.

In de winkel is een breed assortiment te vinden aan onder meer meubels, witgoed en veel leuke snuisterijen tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Eenmaal binnen valt direct op dat alles netjes en overzichtelijk is uitgestald. Bezoekers komen vanuit de entree in de 200 m² meubelafdeling waar zowel antieke als moderne meubels te vinden zijn. Ook zijn er aparte kleine meubelen en dat alles tegen zeer betaalbare prijzen. Kringloopwinkel Secondhand beschikt over een eigen ophaal- en bezorgdienst. Goederen die geschikt zijn voor hergebruik kunnen worden langs gebracht of worden gratis opgehaald. Aankopen kunnen desgewenst tegen een redelijke vergoeding bezorgd worden in onderling overleg van dag en tijd. Meer info: www.kringloopsecondhand.nl, facebook, instagram en markplaats. Bellen of mailen kan ook: 0252-348874 of e-mail: info@kringloopsecondhand.nl.

De winkel aan de Hoofdstraat 42c in Hillegom is open van dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 13.00 tot 17.00 uur (zondag en maandag gesloten). De winkel ligt aan het einde van het steegje dat zich tussen kapper Eric en foto De Geus.

Meer berichten