'I want to hold your hand' | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl
Beatlesfan en mede initiator Johan van Buren, Marga van Praag en wethouder Karin Hoekstra. | Foto's: Tony Whelan
Beatlesfan en mede initiator Johan van Buren, Marga van Praag en wethouder Karin Hoekstra. | Foto's: Tony Whelan (Foto: )

'I want to hold your hand'

Onder grote belangstelling is zaterdag 8 juni het Beatles Treslong Monument 'onthuld'. Door de harde wind was het programma aangepast en vonden de toespraken plaats in Hotel Flora. De zeker tweehonderd aanwezigen in hotel Flora hoorden (helaas voor velen achterin de zaal slecht verstaanbaar) hoe oud-presentatrice Marga van Praag herinneringen ophaalde toen zij in 1964 een van de 150 VARA-genodigden was bij het optreden van de legendarische band in Treslong. 

Marga kan zich dit optreden nog goed herinneren. "Ik was destijds 17 jaar en gek van the Beatles en ik was onwijs blij dat ik erbij mocht zijn. Het was wel wat rommelig en het publiek begon al snel te dansen en bij de laatste nummers bleef er bijna niemand meer op de tribune zitten. Maar wel onwijs leuk".

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>