Come together in Villa Flora | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl
Foto:

Come together in Villa Flora

Het Beatles monument zal 8 juni onthuld worden in het te renoveren van Nispenpark. Mocht het park nog niet "onthullingsrijp" zijn dan vindt de openingshandeling op het kerkplein van de Martinuskerk plaats.

Omdat Marga van Praag destijds als één van de ca 150 VARA genodigden aanwezig was en the Beatles wellicht de leukste vraag stelde, is zij benaderd om de onthullingshandeling te doen.


Marga kan zich dit optreden nog goed herinneren. "Ik was destijds 17 jaar en gek van the Beatles en ik was onwijs blij dat ik erbij mocht zijn. Het was wel wat rommelig en het publiek begon al snel te dansen en bij de laatste nummers bleef er bijna niemand meer op de tribune zitten." De onthulling is om 16.00 uur en Crescendo zorgt vanaf 15.30 uur voor een muzikaal 'Beatles-ondersteuning'. In Villa Flora is om 20.30 uur een van de beste bootleg Beatles bands een optreden verzorgen in het kader van de onthulling van het Beatlesmonument Hillegom. Voorafgaand aan het optreden is er een Beatlesbuffet met de voorkeuren van de Fab4. Paul Mc Cartney, de enige vegetariër van het kwartet is met name bekend van zijn promotie voor meatless Monday. John Lennon niet alleen gek op Yoko Ono maar ook op Japans en Chinees eten. Waar George en Ringo van hielden is nog onderwerp van discussie met de kok van het restaurant Villa Flora. Voor het optreden in Villa Flora zijn nog zo'n veertig kaarten beschikbaar en verkrijgbaar bij Vivant Frank Evers in de Mariastraat Hillegom. Kaarten zijn ook verkrijgbaar via de mail: info@Beatlesbollenstreek.nl.

Het volledige programma staat op: www.BeatlesBollenstreek.nl

Win gratis kaarten

Deze krant stelt twee kaarten voor het optreden én het Beatlesbuffet beschikbaar voor hen die kans maken door het juiste antwoord te geven op twee vragen.

Vraag 1. Wie is de man op de foto die in 1984 nog eenmaal terugkeerde naar Treslong?
Vraag 2. Welke legendarische vraag stelde Marga van Praag via Herman Stok aan the Beatles?

Stuur het antwoord naar info@beatlesbollenstreek.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>