Ondernemers halen ruim 220.000 euro op voor Adamas Inloophuis | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl
Trotse gezichten bij de deelnemers. Annelies Osinga (met bord) en voorzitter Arthur van Dijk (rechts) zijn blij met het enorme bedrag.
Trotse gezichten bij de deelnemers. Annelies Osinga (met bord) en voorzitter Arthur van Dijk (rechts) zijn blij met het enorme bedrag. (Foto: Ruth Eppink)

Ondernemers halen ruim 220.000 euro op voor Adamas Inloophuis

GOED DOEL • Twaalf lokale ondernemers lieten zich vrijdag 22 maart een dag opsluiten bij het Adamas Inloophuis om minimaal € 15.000 per persoon op te halen. Uiteindelijk werd Hugo van Luling (Meer Vastgoed) de Adamas Social Funder 2019 dankzij de ruim 35.000 euro die hij bij elkaar wist te scoren.

"Maar het werd meer, veel meer. Ruim 220.000 euro is er opgehaald en de teller loopt eigenlijk nog steeds", lacht Annelies Osinga, leidinggevend coördinator van Adamas. Moe maar heel blij kijkt niet alleen zij, maar alle deelnemers en het Adamas-team terug op een bijzondere dag. "Het gaat niet alleen om het fantastische bedrag dat we met elkaar hebben opgehaald, maar ook wat er gebeurde met de deelnemers.We zijn nog ervaringen en emoties aan het delen, heel bijzonder."

Ondernemer Frans van Riet van Meerbusiness Duin- en Bollenstreek vond het dag met een gouden randje. "Mooie matches hebben we kunnen maken en een dag opgesloten zitten met 11 andere ondernemers was bijzonder." Angela van Dorssen van Connecting Energy vervolgt: "Mijn lijf begint te ontspannen, de adrenaline verdwijnt en daar komen de emotie, trots en dankbaarheid voor terug. Nu pas besef ik echt wat we gisteren hebben gedaan en vooral voor wie. Geraakt door de gastvrijheid van het Adamas-team. Zo moet het ook voelen als je als gast komt: welkom en warm." 

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>