Tony Whelan wint opnieuw bij Vrienden van Oud Hillegom | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl
Vlnr: Jacolien van der Valk, Tony Whelan, Hans Lommerse en Gerard van der Post.| Foto: Jan Zeilemaker
Vlnr: Jacolien van der Valk, Tony Whelan, Hans Lommerse en Gerard van der Post.| Foto: Jan Zeilemaker

Tony Whelan wint opnieuw bij Vrienden van Oud Hillegom

wedstrijd n ♦ Voor de derde maal is een foto van Tony Whelan gekozen als winnende foto van een van de fotowedstrijden voor de Frans Out-galerij. Stichting Vrienden van Oud Hillegom organiseert deze fotowedstrijden voor de digitale fotogalerij als eerbetoon aan de eerste Vrienden-voorzitter en diens nalatenschap.

Door Jacoline van der Valk

De opdracht van de fotowedstrijd luidde "Vele wegen leiden door Hillegom" en Tony wist met zijn foto van de Veenenburgerlaan in het winterse landschap de meeste jurystemmen voor zich te winnen. De prijs voor de winnende foto is een uitvergrote afdruk in een fraaie lijst. Daarnaast wordt de foto toegevoegd aan de digitale Frans Out-galerij op de website van de Vrienden van Oud Hillegom (onder kopje Publicaties). Onlangs overhandigden Vrienden-voorzitter Hans Lommerse en bestuursleden Gerard van der Post en Jacolien van der Valk de ingelijste foto uit aan Tony Whelan. Het was de eerste uitreiking in het onderkomen van de Vrienden in Kwekerij Veelzorg. De volgende uitreiking hopen de Vrienden in januari 2019 te doen, aan de winnaar van de nieuwe fotowedstrijd met de opdracht "De Hillegomse polders". Iedereen mag meedoen en inzenden kan tot 1 januari. De spelregels staan op de website van de stichting, www.vriendenvanoudhillegom.nl.

De vrijwilligersorganisatie Stichting Vrienden van Oud Hillegom organiseert naast fotowedstrijden voor de Frans Out-galerij nog meer evenementen; kijk voor meer informatie hierover op bovenvermelde site. Langskomen op de nieuwe locatie kan natuurlijk ook. De Vrienden zijn aanwezig op de dinsdagen van 19.30 tot 21.30 op Kwekerij Veelzorg, Stationsweg 131. Ook elke eerste dinsdagmiddag van de maand tussen 13.30 en 16.00 uur is hier iemand aanwezig voor het verstrekken van informatie.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>