Rondom 't Hof is ook weer van alles te doen, net zoals vorig jaar. | Foto: archief, Remco Out
Rondom 't Hof is ook weer van alles te doen, net zoals vorig jaar. | Foto: archief, Remco Out

Feestweek staat voor de deur

Algemeen

Hillegom ♦ De zomervakantie is voorbij maar gelukkig komt de feestweek er weer aan. De vrijwilligers van de Harddraverijvereniging hebben weer een heel programmaboekje met bekende en nieuwe activiteiten kunnen vullen. Nieuw dit jaar is het discozwemmen. Zwembad De Vosse wordt uitgelicht en op de leukste nummers kunnen zwemmerse los gaan in het water. Iedereen tot 18 jaar mag digitaal tegen elkaar voetballen met het FIFA18 toernooi in de Kulturele raad.

Voor de jongere kinderen is het poppentheater weer terug van weggeweest. Dit jaar hebben de poppen van KNA een echt spannend Hillegoms verhaal te vertellen. Ook is het dit jaar mogelijk om je een Max Verstappen te voelen, want je kan namelijk met afstandbestuurbare auto's tegen elkaar racen. Hierbij is het wel belangrijk dat je op tijd inschrijft, want het gaat alleen door met genoeg aanmeldingen. Ook bij andere activiteiten kan het zijn dat je eerst moet inschrijven.

Gezelligste najaarsfoto

Iedereen maakt wel een paar leuke foto's tijdens de najaarsfeesten, maar dit jaar kan je daarmee zelfs een stapel kermiskaartjes winnen. Het enige wat je hoeft te doen is die leuke foto voor vrijdag 21 september naar fotowedstrijd@hillegomonline.nl te sturen. Wie weet kan jij dit jaar gratis naar de kermis. Je hoeft dit jaar niet bang te zijn dat je niet op de foto komt. De organisatie heeft weer een samenwerking met Hillegom Online en de fotografen zorgen er voor dat elk activiteit op de foto komt. De foto's zullen ook www.hillegomonline.nl komen, hier is ook meer informatie over de fotowedstrijd.

Feesten

De Hillegommers die willen feesten, kunnen ook los gaan. Er zijn twee feestavonden bij de Hillegomse horeca, zo is er Heel Hillegom Feest en Hats & Glasses Night. Wil je los gaan met de bingo, dan moet je dit jaar voor het eerst dit jaar je aanmelden. "Voor de bingo is altijd veel belangstelling, maar de ruimte is beperkt. Om geen mensen bij de deur te hoeven teleurstellen, moet er vooraf worden ingeschreven", laat vrijwilliger Yvette van Lierop weten.

Boekje en website

In het boekje staan alle evenementen en ook extra informatie. Als je het boekje niet binnen hebt gekregen kan je alles ook op de website www.harddraverijvereniginghillegom.nl bekijken. "Via de website kan ook worden ingeschreven voor de activiteiten. Voor meer activiteiten moet dat dit jaar", vertelt vrijwilliger Barry Out. Houdt ook de Facebookpagina in de gaten, want hier komt te staan als er activiteiten door het weer worden afgelast.

Uit de krant