Afbeelding

Jazzy Sunday Afternoon met Tom van Noord

Activiteiten

Hillegom ♦ Klarinettist Tom van Noord speelt zondag 26 augustus van 14.00 tot 17.00 uur in hotel-restaurant Villa Flora als gastsolist bij Jazzy Sunday Afternoon.

Het begeleidingstrio kent de vaste bezetting met Cees Diepeveen; piano, contrabassist Hans Brouwer en op drums Rob Janse.

Tom van Noord is beroepsklarinettist en verbonden aan de Kapel van de Koninklijke Luchtmacht, die de muziek verzorgt bij ceremonies en staatsaangelegenheden. De musici spelen pop-, jazz-, filmmuziek en klassiek repertoire en dat is dus ook het repertoire dat Van Noord beheerst. Hij heeft ook deel uitgemaakt van het Klarinetkwartet van de Luchtmacht en is bovendien ruim dertig jaar actief in The Original Evergreen Jazzband. Deze band brengt dixieland en jazzmuziek en heeft op vele podia en festivals opgetreden. Bij zijn gastoptreden in Villa Flora speelt Van Noord klarinet afgewisseld met saxofoon en het repertoire bestaat uit swing en hier en daar een uitstapje naar de Klezmerstijl en meer klassieke thema's. Het adres van Hotel-restaurant Villa Flora is Hoofdstraat 55. Entree voor Jazzy Sunday Afternoon is gratis.

Uit de krant