Na zo'n lange loopprestatie, is een koel glas een heerlijke beloning. | Foto: pr
Na zo'n lange loopprestatie, is een koel glas een heerlijke beloning. | Foto: pr

Hillegomse wandelaars lopen vierdaagse uit

Algemeen

Shirtsponsor eetcafé Zomerzorg sponsorde dit jaar voor de derde achtereenvolgende keer wandelaars Ruud Verschoor, Ton van der Zwet en Victor Meere.

Dit jaar was het aantal Hillegomse sponsoren op het wandelshirt zelfs uitgebreid.

Nigel Siebelt van eetcafé Zomerzorg, Rinus van Stein van Woningstoffeerbedrijf Rinus van Stein, Karel Zwetsloot van Oma Bobs Snacks, Hub Kossen van Solfreight en Daan Hotton van Switch Safety Care hadden de handen ineen geslagen om de drie wandelaars te voorzien van wandelshirts. De drie wandelaars liepen vrij makkelijk de Nijmeegse vierdaagse dit jaar. Verschoor liep voor de negende keer mee; Van der Zwet voor de achtste keer en Meere voor de vijfde keer.

Dinsdag en woensdag gingen vrij soepel, donderdag was wel iets zwaarder met de Zeven Heuvelen route en vrijdag ging een beetje vanzelf, mede door de vele enthousiaste mensen langs de kant van de weg. Volgend jaar willen de heren waarschijnlijk weer meelopen want ze vinden het een prachtig evenement. | Foto: vlnr Nigel Siebelt (eetcafé Zomerzorg), Ruud Verschoor, Ton van der Zwet, Rinus van Stein (woningstoffeerbedrijf Rinus van Stein), Victor Meere.

Uit de krant