Op zoek naar een nieuwe liefde of gewoon aangenaam gezelschap voor uitjes of andere leuke dingen? Wie 60+ is kan meedoen aan het date-event van Welzijn Teylingen. Vorig jaar was het een groot succes.
Op zoek naar een nieuwe liefde of gewoon aangenaam gezelschap voor uitjes of andere leuke dingen? Wie 60+ is kan meedoen aan het date-event van Welzijn Teylingen. Vorig jaar was het een groot succes. Foto: pr

Streek-speeddaten met 60-plussers

Algemeen

Welzijn Teylingen en Welzijn Noordwijk organiseren samen de derde speeddatebijeenkomst voor 60-plussers in de Bollenstreek.

De speeddate vindt plaats op 29 september 14.00 tot 17.00 uur in Noordwijk en is niet bedoeld voor het ontmoeten van een activiteitenmaatje. Het gaat dit keer echt om mensen die op zoek zijn naar een nieuwe liefde of een hechte vriendschap. Het ontmoeten gebeurt aan de hand van korte gesprekken die een-op-een plaatsvinden, onder het genot van een hapje en drankje. Na circa 7 minuten wordt er gerouleerd zodat men de kans krijgt om iedereen te spreken. Om de locatie discreet te houden ontvangen deelnemers na aanmelding de definitieve locatiegegevens. Deelname bedraagt 12,50 euro per persoon (vooraf via automatische incasso). Aanmelden kan tot 1 september via: www.welzijnteylingen.nl of bel Welzijn Teylingen: 0252 231805.

Uit de krant