Afbeelding

Nordic walking breidt uit naar Beinsdorp

Algemeen

Na een succesvol seizoen nordic walking in Zwaanshoek, breidt Team Sportservice Haarlemmermeer samen met Stichting Maatvast de wandelgroep uit naar Beinsdorp. Beginners en professionals zijn welkom om elke dinsdag van 09.30 tot 10.30 uur nordic walking te beoefenen onder begeleiding van een bevlogen docent.

De nieuwe nordic walking-groep vloeit voort uit het enthousiasme van docent Ruud Jongerhuis. Hij volgde als vrijwilliger een wandelopleiding via Team Sportservice en organiseert sindsdien met veel plezier zijn lessen. "We leggen tussen de drie en de vijf kilometer af. Dankzij de poles werken we met het hele lichaam", vertelt hij. Daarnaast bestaat de les uit verschillende loop- en spierversterkende oefeningen.

Naast de positieve effecten voor lichaam en geest, is de wandelgroep ook een sociale activiteit die wordt afgesloten met een kopje koffie of thee in het dorpshuis. De eerste les is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig. Ook zonder poles/stokken is de les goed te volgen.

Startlocatie: dorpshuis Het Eiland, Rietkraag 5, Beindsdorp. De eigen bijdrage voor nordic walking bedraagt 2 euro per les, exclusief het kopje koffie. Meer info via coördinator Yaël Goudsmit van Team Sportservice Haarlemmermeer, ygoudsmit@teamsportservice.nl 0f 023 – 205 55 03.

Uit de krant