Oproep voor huldiging Hillegomse kampioenen | Hillegommer
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225547&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Logo dehillegommer.nl

Oproep voor huldiging Hillegomse kampioenen

Foto: pr

De gemeente organiseert in samenwerking met SportSupport (team Hillegom in Beweging) de huldiging van de Hillegomse sportkampioenen.

Daarvoor worden alle jeugdteams en jeugdige individuele sporters die in het tijdsbestek 28 juni 2017 tot en met 26 juni 2018 een kampioenschap hebben behaald, uitgenodigd voor deze avond. De huldiging vindt plaat op woensdag 27 juni tussen 19.00 en 21.00 uur bij S.V. Hillegom.

Vanaf vandaag is het mogelijk om alle verenigingsteam(s) en/of individuele leden aan te melden die in bovenstaand tijdsbestek kampioen zijn geworden. Dit geldt voor alle jeugd die per bond nog in de jeugdcategorie vallen. Naam, mailadres en contactpersoon kan worden doorgegeven tot en mete 21 juni aanstaande via: Sandra Boonstra, sboonstra@sportsupport.nl. Het is natuurlijk leuk dat als aanvulling ook de bijzonderheden bij de prestaties worden vermeld.

Het is een goed gebruik dat de nadruk wordt gelegd op de jeugdkampioenen, maar daarnaast wil de gemeente ook graag aandacht besteden aan opmerkelijke andere (sport)prestaties.

De gemeente wordt daarom ook graag geattendeerd op seniorenteams met opmerkelijke prestaties, opvallende vrijwilligers binnen de sport(clubs) en sporttalenten.

Anno 2018 is het steeds moeilijker (voldoende) vrijwilligers te vinden en zonder vrijwilligers geen bloeiend verenigingsleven, daarom vraagt de gemeente juist voor deze categorie extra aandacht. Een jury buigt zich uiteindelijk over alle aanmeldingen.


<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225547&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>