De winnaars brachten een bezoek aan de Amsterdam ArenA.
De winnaars brachten een bezoek aan de Amsterdam ArenA. Foto: pr

Winnaars voetbalplaatjesactie Plus Tolenaar bij Ajax

Algemeen

ACTIE • Zo'n 50 prijswinnaars van Plus Tolenaar bezochten woensdag 25 april de ArenA voor een rondleiding door het stadion en een bezoek aan het Ajax-domein.

Om 13.00 uur vertrok de bus van Brouwers Tours richting Amsterdam. De winnaars hadden meegedaan aan de voetbalplaatjesactie van Plus Tolenaar. Afgelopen week kon men twee van de 50 beschikbare kaarten winnen als tijdens de goudenwikkelactie zo'n kaartje was gevonden tussen de voetballers van SV Hillegom.

Bij het stadion bleek dat de groep de laatste was die door de Amsterdam ArenA zou gaan, want na hun bezoek zou het stadion de Johan Cruijff ArenA worden genoemd. Volgens de gidsen zou gestart worden in de 'lelijkste' kamer van het stadion, de kleedkamer van de tegenstanders. Vervolgens werd een groepsfoto geschoten op het veld. Via de interviewwanden en de perskamer, kwamen de Hillegommers in de kleedkamer van de Ajaxieden. waar de kids gingen zitten op de stoel van hun favoriete speler. Tenslotte werd na een bezoek aan het Ajax-museum de middag afgesloten.

De voetbalplaatjesactie wordt afgesloten met een Plus-wijnproeverij op 11 mei, en een ruilbeurs op 16 mei, beide in de kantine van SV Hillegom.

Uit de krant