Afbeelding

Interactieve open dag in Bloemswaard: Zorg werkt

donderdag 15 februari 2018 10:51

HILLEGOM ♦ Hozo houdt zaterdag 17 maart een open dag en stelt Bloemswaard haar deuren open voor mensen die benieuwd zijn naar wat werken in de zorg inhoudt, of zelf op zoek zijn naar een leuke (bij)baan in de zorg.

Van 12.00 tot 17.00 uur krijgen geïnteresseerden tijdens deze interactieve open dag een kijkje achter de schermen. Er zijn diverse workshops, waaronder EHBO en reanimatie, verzorgd door ABH Veiligheidsgroep, verpleegtechnische handelingen en handmassage. Karin Schokker geeft een lezing: Het beschadigd brein.

Daarnaast zijn er diverse demonstraties en kunnen bezoekers hun bloeddruk en bloedsuiker laten meten. Alzheimer Nederland geeft informatie over (omgaan met) dementie en bij de stand van HOZO kan men terecht voor informatie over opleidingen, stages en (vakantie-, oproep-, vrijwilligers)werk. Voor de jonge bezoekers is er een kinderhoek met kleurplaten en spelletjes. In het restaurant zijn drankjes en broodjes verkrijgbaar.

Mensen die graag bij Hozo willen werken, zijn ook welkom op 14 maart. Dan wordt van 17.00 tot 19.00 uur in Bloemswaard een speeddatesessie gehouden. Tijdens de speeddates kunnen geïnteresseerden zich presenteren, kennismaken met de organisatie en een leuke baan, vakantiewerk, oproepwerk, of vrijwilligersfunctie regelen. Voor snel resultaat is een cv gewenst.

Meer informatie, bel: 0252 – 576 500, mail: info@hozo.nl of kijk op: www.hozo.nl.