Scootmobielen Bloementoertocht gaat weer rijden door de streek | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl
Vrijwilligers

Scootmobielen Bloementoertocht gaat weer rijden door de streek

Regio ♦ Stichting De Bloemenslinger houdt dinsdag 24 april voor de negende maal de Scootmobielen Bloementoertocht. Iedereen die gebruik maakt van een scootmobiel kan weer aan de tocht van ongeveer 22 km, als een bloemenslinger tussen de bollenvelden, deelnemen.

De organisatie is weer vol enthousiasme bezig met de voorbereidingen: een gloednieuwe route, de 'wegenwacht' van Welzorg gaat mee voor pech onderweg, er zijn verkeersregelaars, er is EHBO en ADL hulp, muziek en catering en nog veel meer. Deelnemers hoeven alleen voor eigen vervoer van en naar de Munnekeweij te zorgen, dat de scootmobiel in goede conditie is en de accu goed is opgeladen.

De tocht begint om 9.30 uur in het atrium van de Munnekeweij. Daar wordt rond 10.30 uur het startsein gegeven. Rond 16.30 uur is iedereen weer terug in Noordwijkerhout. Opnieuw is de organisatie er, dankzij de medewerking van vele sponsoren, in geslaagd dit evenement voor alle deelnemers gratis te organiseren.

Dat geldt voor het gratis een avond van te voren ophalen en 's avonds ook weer terugbrengen van de scootmobielen voor deelnemers die buiten Noordwijkerhout maar wel binnen de Bollenstreek wonen.

Maar dat geldt ook voor een lunch tussen de middag en een tussenstop met wat fris of een koffie of thee.

Aanmelden om gratis mee te mogen rijden kan via Jaap Walen, 06 538 372 62 of via het aanmeldformulier op: www.debloemenslinger.nl.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>