Bloemen van wethouder van Trigt voor Peter en Hanny Nederstigt.
Bloemen van wethouder van Trigt voor Peter en Hanny Nederstigt. Foto: pr

SportPlaza Hillegom bestaat 35 jaar

Zakelijk

JUBILEUM - Onder grote publieke belangstelling werd op zaterdag 16 december het 35-jarig bestaan gevierd van SportPlaza Hillegom. Eigenaren Peter en Hanny Nederstigt werden overspoeld met cadeaus en felicitaties en de catering werd verzorgd door Villa Flora. Wethouder Fred van Trigt kwam het echtpaar feliciteren met een prachtig boeket bloemen.

Peter en Hanny Nederstigt zijn in 1982 op het Henri Dunantplein boven de aldaar gelegen Discotheek Magnum, Sportstudio Physical gestart. In 1984 verhuisde het bedrijf naar het gebouw van S.D.O. aan de Stationsweg. In 1999 werd er nieuw gebouwd en in 2006 werd daar nog eens 1000 vierkante meter bijgebouwd. Met als resultaat dat SportPlaza maar liefst 2000 vierkante meter sportplezier telt.

In de sportschool is een fantastisch geoutilleerde fitnessruimte te vinden met de allernieuwste apparatuur. Er is een spinningtheater, een body&mind-zaal, waar men onder andere terecht kan voor yoga, pilates en bodybalance. Verder is er een sauna, een aerobicszaal, waar actieve lessen worden gegeven, zoals kickboksen, body pump en callanetics. Verder kunnen de kinderen onder andere terecht voor judo, karate en taekwando. Verder heeft Fysio Bollenstreek een plek gekregen in de accommodatie. Peter en Hanny Nederstigt zijn met recht trots op hun bedrijf, maar eigenlijk nog trotser op het feit dat zoveel mensen de weg naar de feestelijke bijeenkomst wisten te vinden. "We zijn blij verrast en supertrots. We willen iedereen bedanken en een heel gezond, gelukkig, maar vooral sportief 2018 toewensen. Wij gaan het nieuwe jaar starten met mooie aanbiedingen in verband met het jubileum." Op de website www.sportplaza-hillegom.nl kan men er alles over vinden.

Uit de krant