In het gebouw aan de Prinses Irenelaan 16 heeft de Evangelie Gemeente Hillegom een nieuw onderkomen gevonden voor de diensten op zondag.
In het gebouw aan de Prinses Irenelaan 16 heeft de Evangelie Gemeente Hillegom een nieuw onderkomen gevonden voor de diensten op zondag. Foto: Google Maps

Evangelie Gemeente Hillegom gaat verhuizen

Geloof & Religie

RELIGIE • Evangelie Gemeente Hillegom heeft vanaf 29 oktober een nieuwe plek waar zij haar samenkomsten houdt: het gebouw van de Kulturele Raad aan de Prinses Irenelaan 16.

De theaterzaal biedt ruimte aan zo'n 150 mensen, passend bij de doorgroeiwensen van de Evangelie Gemeente. Elke zondag om 10.00 uur houdt zij een dienst waarin de kinderen de mogelijkheid hebben om naar de kindersamenkomst  te gaan. Op sommige data is er in plaats van een ochtenddienst een speciale avonddienst. Data en meer informatie is te vinden op de website www.eghillegom.nl..

Op zondag 22 oktober wordt de laatste dienst aan de Garbialaan gehouden. Het huidige gebouw is verkocht. En zondag 29 oktober is iedereen om 10.00 uur welkom voor een speciale openingsdienst in het nieuwe onderkomen.
 

Uit de krant