Het optreden van de band New Ambition leidde tot het nieuwe zondagmiddagevent Music Memories. | Foto: pr
Het optreden van de band New Ambition leidde tot het nieuwe zondagmiddagevent Music Memories. | Foto: pr Foto: pr

Murphy's Law komt met Music Memories

Activiteiten

Murphy's Law heeft naar aanleiding van het optreden van New Ambition op 19 maart besloten vaker aandacht te gaan besteden aan muziek uit de jaren 60 en 70. Dat gaat de kroeg voorlopig vier keer per jaar doen onder de naam Murphy's Music Memories.

Per zondagmiddag verzorgt een liveband de muziek tijdens deze Music Memories. Bezoekers kunnen zich verheugen op de muzikale kunsten van New Ambition, Gool Ol'Boys en Second Half. Het repertoire is heel afwisselend, genoeg grootheden uit die tijd: Cliff Richard, Elvis Presley, Eric Clapton, Creedence Clearwater Revival en nog veel meer beroemdheden.

Grote grijns

Rob en Bart van Murphy's Law kwamen op het idee om meer met de jaren 60 en 70 te doen omdat ze zulke positieve opmerkingen hadden gekregen na het optreden van de oorspronkelijk uit Hillegom komende band New Ambition in maart. Meer dan 100 bezoekers verlieten Murphy's toen met een grote tevreden grijns op hun gezicht. "Erg leuk, dat moeten jullie meer doen!", klonk het herhaaldelijk. Het was voor Rob en Bart reden om met Gerard Kerkhof van New Ambition om de tafel gaan zitten en een en ander te bespreken. Daar kwam het idee voor Murphy's Music Memories uit voort.

Jeugdig publiek

Voorlopig wordt er gestart met vier middagen per jaar: twee verzorgd door New Ambition, een door Good Ol'Boys en een door Second Half uit Lisse. Zij spelen die zondagen tussen 16.00 en 19.00 uur. En hoewel de muziek het meest toegankelijk lijkt voor de 50-plussers onder ons, heeft in maart ook het jeugdige publiek genoten van New Ambition, ze gingen compleet uit hun dak.

De optredens in het kader van Music Memories zijn al vastgelegd. Op 15 oktober speelt Second Half, 3 december is het de beurt aan New Ambition, 4 februari 2018 zijn de Good Ol'Boys present en tot slot op 8 april 2018 nogmaals New Ambition.

Mailinglist

Wie persoonlijk op de hoogte gehouden wil worden over de optreden, kan een mail sturen naar Murphy's Law: murphysmusicmemories@hotmail.com. Rob en Bart voegen je dan aan een mailinglist toe, speciaal bestemd voor de optredens van bovengenoemde bands op de bedoelde zondagmiddagen.

'Erg leuk, dat moeten jullie meer doen!'

Uit de krant