Schrijf je in en loop mee!| Foto: pr
Schrijf je in en loop mee!| Foto: pr Foto: pr

SamenLoop voor Hoop: inschrijven kan nog!

Sport

Goede doelen - De SamenLoop voor Hoop Hillegom vindt dit jaar plaats op 17 en 18 juni.

Tot nu toe hebben zich 34 team bestaande uit 410 deelnemers ingeschreven om samen te lopen over de Sintelbaan van SV Hillegom om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor onderzoek naar kanker dat het KWF mogelijk maakt.

Loop mee
Iedereen die wilt meelopen en deel uit wil maken van één van het mooiste en grootste fondswervende wandelevenementen van Nederland kan zich inschrijven tot 12 juni via www.samenloopvoorhoop.nl/hillegom. Gedurende 24 uur worden de deelnemers aangemoedigd door bezoekers en artiesten en zijn er foodtrucks aanwezig om iedereen extra energie te geven.

Word vrijwilliger
Tijdens het evenement kan de commissie extra hulp gebruiken. Bijvoorbeeld bij het op- en afbouwen van het terrein en het begeleiden van bezoekers. Bij aanmelding neemt de organisatie contact op en bespreekt welke rol het beste past. Aanmelden als vrijwilliger kan via de mail: hillegom@samenloopvoorhoop.nl onder vermelding van: Vrijwilliger.

Word eregast
Het is niet alleen de bedoeling om te lopen om geld in te zamelen voor kanker: er wordt ook gelopen om mensen te herdenken die nog in strijd zijn tegen kanker of de strijd hebben gewonnen of verloren.

Mensen in het zonnetje kan ook: hiervoor biedt de organisatie de mogelijkheid om een speciaal ontvangst voor de mensen die kanker hebben (gehad) te regelen. Dus ben je iemand of ken je iemand in deze situatie geef je/hen dan nu op om eregast te zijn op de SamenLoop voor Hoop Hillegom via hillegom@samenloopvoorhoop.nl onder vermelding van: Eregast.

Over SamenLoop voor Hoop
SamenLoop voor Hoop is een 24-uurs wandelestafette van het KWF. Er wordt in teamverband gelopen dus op elk moment zal minstens één lid van elk team aan het wandelen zijn. Het doel is tweeledig: enerzijds geld inzamelen voor het onderzoek naar bestrijding van de ziekte en anderzijds – minstens zo belangrijk – steun geven aan mensen die tegen de vreselijke ziekte vechten of deze overleefd hebben. Ook degenen, die naasten verloren hebben, vinden steun in dit initiatief. De SamenLoop voor Hoop geeft deelnemers, vrijwilligers en sponsoren de kans om een bijdrage te leveren aan de genezing van kanker. 

Uit de krant