Afbeelding
Foto: pixabay

Doe ook mee aan de 1-2-3...4-daagse eind mei

Activiteiten

PCI, Avondvierdaagse Hillegom, Welzijnskompas en de buurtsportcoaches Hillegom organiseren de 1-2-3...4daagse. Deze wordt gehouden tegelijk met de avondvierdaagse Hillegom van 30 mei tot en met 2 juni.

De afstand van 3 km is geschikt voor de oudere doelgroep, mensen met een beperking en alle andere geïnteresseerden.Inschrijven kan voor een, twee, drie of vier dagen. Deze wandeltocht is geschikt voor iedereen: lopend met of zonder rollator en ook zij die in een rolstoel zitten. Elektrische rolstoelen en scootmobiels kunnen helaas niet meedoen. Het is fijn wanneer een deelnemer zelf voor begeleiding kan zorgen, maar lukt dit niet of niet alle dagen, dan zoekt Welzijnskompas begeleiding (vrijwilligers).

De deelnemers worden steeds om 18.00 uur welkom geheten in het Pluspunt met een kop koffie (Henri Dunantplein) en om 18.15 uur is de start. Wie één dag meeloopt betaalt 2 euro; bij twee of meer dagen betaalt men 4 euro. Vier dagen op rij meelopen betekent na afloop een medaille. Aanmelden via de Facebookpagina van 1,2,3-4 daagse Hillegom of bij Sandra Boonstra, sboonstra@sportsupport.nl.

Uit de krant