Afbeelding

Bel Air wint Schone Lente Drive van Bennebroekse Adriaan Pauw

Algemeen Sport

Voor de 23ste keer werd zaterdag 18 maart een bridgedrive gehouden tussen BV Adriaan Pauw Bennebroek en BC Bel Air Hillegom.

Deze drive is 23 jaar geleden in het leven geroepen door de twee (rookvrije) bridgeverenigingen waarvan diverse leden lid waren van de twee verenigingen.

Onder de naam Schone Lente Drive werd er om het jaar gespeeld in de locatie van de vereniging. Deze keer was het de beurt aan Bel Air en was de speelzaal Zomerzorg te Hillegom.

Van elke vereniging deden er zeventien paren mee.

Aan het eind van de gezellige middag bleek dat Irmi van Dam met Anneke van Vree (BC Bel Air) de sterkste waren. Zij behaalden 64,19%. De tweede plaats was voor Coby en Kees van de Wild (Adriaan Pauw) met 59,38%. Een gelegenheidspaar Theresia van de Horst en Karel Zwetsloot werden derde met 57,16%. Zij kwamen uit voor Adriaan Pauw.

Nadat alle procenten waren opgeteld bleek dat Bel Air had gewonnen met 52,48% tegen 47,52% voor Adriaan Pauw.

De onderlinge stand is nu 12 – 11 in het voordeel van Bel Air. Uiteraard krijgt Adriaan Pauw een revanche en deze zal dan plaatsvinden in het Jagershuis te Bennebroek.

Op de foto's: Irmi van Dam en Anneke van Vree en Karel Zwetsloot (links) met de voorzitter Adriaan Pauw. Hij overhandigt de beker aan Kees Gilijamse, de voorzitter van Bel Air.

Afbeelding

Uit de krant