Bert de Kort.
Bert de Kort. Foto: Carl Mierop

Jazz in Villa Flora met Bert de Kort

Activiteiten Agenda

De laatste zondag van deze maand is 27 augustus en dan wordt er in Hotel-restaurant Villa Flora weer live jazzmuziek gespeeld.

Op deze middag speelt Bert de Kort’s Swing groep. Bert de Kort is al vaker te gast geweest in Villa Flora. Hij neemt deze keer een aantal bekende muzikale vrienden mee . Allemaal topmuzikanten uit de Nederlandse jazz wereld. Bert de Kort heeft zelf lang gespeeld bij de Dutch Swing College (DSC) . Adrie Braat, de huidige leider van de DSC, op de bas. Eric Ineke op drums, een top drummer die met de hele Nederlandse jazz top heeft gespeeld, hij is docent slagwerk aan het Haags conservatorium. Met deze 2 zal een prima swingende ritme sectie staan. Jan Wouter Alt, sax en klarinet, die zijn sporen in diversen oude stijl orkesten heeft verdiend. Cees Diepeveen, pianist, is deze middag te gast bij deze groep. Het wordt een middag met een paar honderd jaar muzikale ervaring op het podium. 

Ook bij warm weer is het in Villa Flora goed toeven: de zaal heeft airco. Het optreden in Hotel-restaurant Villa Flora is aan de Hoofdstraat 55 duurt van 14.00 uur tot 17.00 uur en de entree is gratis.

Uit de krant