Afbeelding

Weer dagkaarten Duin en Bollen Vierdaagse

Activiteiten

Ook dit jaar biedt de Duin en Bollen Vierdaagse weer de mogelijkheid om per dag in te schrijven. Dat wil zeggen, alleen voor de donderdag, vrijdag en zaterdag. De finaledag op zondag wordt gereserveerd voor de wandelaars die alle vier dagen hebben volbracht.

De dagkaarten zijn ingesteld voor wandelaars die niet alle dagen vrij kunnen maken of voldoende hebben getraind om de afstand op alle vier dagen te volbrengen. Maar ook voor diegenen die het vierdaagse-gevoel eens een dagje willen opsnuiven.

Dag-wandelaars verdienen een speldje. Wie de officiële DB4Daagse-medaille omgehangen wil krijgen, moet wel de volle 4 dagen lopen.

Inschrijven per dag kan op de website van het wandelfestijn op dezelfde manier als voor vier dagen. Bovendien is op db4daagse.nl meer informatie te vinden.

De 2e Duin en Bollen Vierdaagse wordt gehouden van 12 tot en met 15 oktober 2023. In die vier dagen worden alle elf dorpen in de Duin en Bollenstreek bezocht. Start en finish zijn op dag 1 in Hillegom, op dag 2 in Lisse en dag 3 en 4 op de Koningin Wilhelmina Boulevard in Noordwijk.

Uit de krant