Foto ter illustratie
Foto ter illustratie Foto: Pixabay

Tourrit in de Bollenstreek van Christians & Cars

Activiteiten

Christians & Cars houdt op zaterdag 1 april een meeting met tourrit in de Bollenstreek. Deze organisatie is een christelijke autoclub die door het land jaarlijks verschillende automeetings organiseert, vaak op zaterdag, en de zondagsrust respecteert. De dag wordt meestal begonnen in een kerk, waar ook de lunch wordt genuttigd.

Zo ook deze meeting. De start is om 10.00 uur bij de Evangelie Gemeente in De Poort, Jozef Israelsstraat 11 in Lisse. Daarna vertrekken de auto’s voor de ochtendrit van zo’n 1,5 uur, waarna er bij de kerk een tussenstop wordt gemaakt voor de lunch. Na de middagrit wordt er afgesloten bij Tulip Experience in Noordwijkerhout. Alle deelnemers mogen een bosje tulpen plukken en mee naar huis nemen.

De club heeft geen vaste leden, waardoor de kans aanwezig is dat er steeds verschillende deelnemers zijn en iedereen zich vrij kan opgeven. De kosten van de dag zijn € 26,= p.p. Iedereen die een leuke auto heeft en mee wil doen is van harte welkom. Inschrijven kan via mail: christiansandcars22@gmail.com of via WhatsApp: 06-37458557. Voor meer info kijkt u op onze website: www.christiansandcars.nl.

Uit de krant