Logo dehillegommer.nl
<p>De vier organisatoren van het Apr&egrave;s-skifeest in De Vosse op 30 oktober, verenigd in MCDJ Events.</p>

De vier organisatoren van het Après-skifeest in De Vosse op 30 oktober, verenigd in MCDJ Events.

(Foto: Annemiek Cornelissen)

Kaarten Après-skifeest De Vosse binnen kwartier uitverkocht

  Activiteiten

De plannen voor een Après-skifeest in Sporthal De Vosse waren er al heel lang, en nu is het dan bijna zover. De kaarten voor het feest op zaterdag 30 oktober waren binnen een kwartier uitverkocht, vertelt organisator MCDJ Events.  

Door Annemiek Cornelissen

De vier letters MCDJ staan voor Mark Korbee, Christiaan Vooren, Dennis de Groot en Jaimie Hooi, eigenaren van deze VOF. Het viertal is sprakeloos dat de verkoop zo snel ging. Christiaan Vooren: “We schrokken er een beetje van. We zijn echt positief verrast, wat een energie geeft dit. Hillegom is klaar voor een feestje”. Buiten de reguliere kaarten om zijn er ook 75 podiumplaatsen verkocht. “Op dit podium komt een aparte bar, waar de gasten onbeperkt drank kunnen halen en dicht bij de optredende artiesten zitten.” Uniek is dat de kaarten zijn uitverkocht, zonder dat men weet, wie er op komt treden. Daarbij zijn er drie headlines. “We verklappen iedere week weer een nieuwe artiest, vorige week was dat het Feestteam. Deze week is dat Feest-DJ Dolphine, de vaste huis-dj van Feestcafé Puntje Puntje.” Voor de eigenaar van dit café Floris van Loon zal dit de opening zijn van zijn seizoen, na anderhalf jaar dicht te zijn geweest vanwege corona. “Voor hem is dit de kick-start, want hij zal net zoals bij het Hillegomse Muziekfeest de horeca gaan verzorgen. De week daarop gaat zijn café ook weer open.”

Muziekfeest
Het Après-skifeest vindt plaats in samenwerking met het Hillegomse Muziekfeest. Dat is niet zo gek, want Christiaan Vooren doet de productie van dit evenement en Dennis de Groot het geluid. Ze verklappen dat het Hillegomse Muziekfeest, dat op 25 juni 2022 plaatsvindt, een extra feestelijk tintje krijgt. “Dat wordt de twintigste editie met topartiesten. Net zoals met dit feest gaan we de artiesten wekelijks bekendmaken. We hopen dat de kaartverkoop dan niet alleen online kan gaan, maar ook weer via het verkooppunt bij Tabakshop Frank Evers, maar dat hangt helemaal van de coronaregels af.”

RIVM
Het Après-skifeest wordt gehouden volgens de regels van het RIVM, hetgeen betekent dat een QR-code en een ID nodig zijn om binnen te komen. Het vindt mag plaatsvinden op 75 procent van de capaciteit, hetgeen betekent dat er 1100 bezoekers in kunnen. Op het buitenterrein worden toiletten geplaatst en daar is ook de rookruimte. MCDJ Events heeft veel zin in het Après-skifeest en het zal zeker niet hun laatste evenement zijn. “We hebben nog veel leuke ideeën, om niet alleen Hillegom, maar de hele Bollenstreek op de kaart te zetten.”

Meer berichten