Logo dehillegommer.nl
<p>Deelnemers komen bij vijf locaties van Lowietje in de regio tijdens de rally. | Foto: pr</p>

Deelnemers komen bij vijf locaties van Lowietje in de regio tijdens de rally. | Foto: pr

Rij coronaproof Lowietjes Bollenrally

  Activiteiten

Ontdek de Bollenstreek en vijf restaurants van de Lowietje Groep tijdens een echte bollenrally. Sinds 10 april is het elke dag mogelijk om een rally te rijden met je eigen auto. Ga langs bollenvelden, het water van de Kaag, het bos en de duinen terwijl je onderweg geniet van eten en drinken.

Ondernemers Bas Paulus en Robert Elsendoorn van de Lowietje Groep geven goed gas tijdens deze coronaperiode. Omdenken is hun tweede natuur geworden en met regelmaat stampen zij met hun team leuke ideeën uit de grond, die ook tot uitvoering worden gebracht. Dat gebeurt tijdens wekelijkse denktanks. In tijden waarin veel niet kan, is het een kunst om te ontdekken wat wel kan. Zoals de nieuwste creatie: een bollenrally door de Bollenstreek. Ga volledig coronaproof op avontuur met een vriend(in) of familie.

De route

Tijdens de bollenrally ga je met je eigen auto op pad door de Bollenstreek, langs vijf restaurants van de Lowietje Groep. Je start in Lisse, met een officiële start door de RallyMasters, en komt langs Abbenes, Nieuw-Vennep, Noordwijk en Vogelenzang. Geen plek wordt overgeslagen. De 100 km lange route brengt je in 5 uur langs koffie en gebak, een smakelijk lunch en een hapje en drankje. Je sluit de route af met de welbekende ‘Biefstuk Lowietje’ in Lisse.

De sfeer die bij een rally hoort wordt versterkt door het routeboek en de goodiebag die je meekrijgt. Doe mee met het klassement en maak kans op mooie prijzen!

Of het nu goed weer is (ga dan met de cabrio) of slecht weer, deze bollenrally kan altijd in de maanden april en mei. Aanmelden gaat gemakkelijk via 0252-43 30 30 en alle informatie is te vinden op www.lowietjelisse.nl.

Meer berichten