Meerijden met een luxewagen in het Bloemencorso Bollenstreek is een feest | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl
Ook afgelopen jaar reden veel luxewagen mee. | Foto: archief
Ook afgelopen jaar reden veel luxewagen mee. | Foto: archief (Foto: )
corso

Meerijden met een luxewagen in het Bloemencorso Bollenstreek is een feest

  Activiteiten

De inschrijving is gestart: Bloemencorso Bollenstreek biedt ondernemers en instellingen een unieke kans om zich op kleurrijke wijze te presenteren aan een groot publiek. Dit kan door mee te rijden met een luxewagen in de corso, het grootste lentefeest van Nederland.

Meerijden in het Bloemencorso Bollenstreek met een luxe of bijzondere wagen is een ervaring waarmee direct effect wordt geresulteerd. Het Bloemencorso Bollenstreek is immers het meest bezochte en gefotografeerde evenement van Nederland. Al die foto's en filmpjes van het miljoenenpubliek worden in een oogwenk via de social media verspreid. Dit werkt als een olievlek.

Onder het thema Freedom rijdt het Bloemencorso Bollenstreek tijdens het verlichte corso op vrijdagavond 24 april door Noordwijkerhout en op zaterdag 25 april van Noordwijk naar Haarlem. Voor deelname aan het Bloemencorso Bollenstreek met een luxe of bijzondere wagen worden verschillende deelnamepakketten aangeboden.

Voor meer informatie bel het corso salesteam: Pieter van Waardenburg, 06-83601850 of mail naar sales@bloemencorso.info.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>