Samen - sporten - doen | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl

Samen - sporten - doen

  Activiteiten
Omar Saeid en Olaf zetten zich in november bij SDO in op samen te sporten. | Foto: pr
Omar Saeid en Olaf zetten zich in november bij SDO in op samen te sporten. | Foto: pr (Foto: )

Hillegom - Omar, Saeid en Olaf zijn graag sportief bezig. Iets voor anderen betekenen, samen sporten en daarbij anderen ontmoeten is het doel. Saied heeft kennis, ervaring en diploma's op het gebied van sport en bewegen. Olaf en Omar zijn graag sportief bezig en vinden het leuk om dit samen met anderen te doen.

Vanaf dinsdagavond 5 november gaan zij zich bij korfbalvereniging SDO inzetten om samen te sporten. WelzijnsKompas en SDO ondersteunen dit initiatief, want wat is er nu mooier dan verbinden door samen actief bezig te zijn. Iedereen die zin heeft om te bewegen en plezier te maken, maar geen zin heeft om lid te worden van een sportschool of zich voor langere tijd vast te leggen, is welkom om mee te doen. Het programma is elke week anders en bij voldoende belangstelling wordt er na 4 weken door gesport met een nieuw programma. Het programma staat niet vast en wordt per week bepaald, maar tot de mogelijkheden behoren in ieder geval; een potje (zaal) voetbal, korfbal, volleybal en tafeltennis. Er wordt gesport bij sportaccommodatie SDO. Afhankelijk van het weer kan er zowel binnen- als buiten gesport worden.

Saeid: "Bewegen kan heel veel doelen dienen. Bewegen helpt om piekeren te voorkomen, even uit het hoofd komen door met het lichaam te werken. Spelenderwijs kan geoefend worden met de Nederlandse taal. We starten met tien minuten warming-up met spelletjes en muziek voor we gaan sporten en bewegen." Kom ook: dinsdag 5, 12, 19 en 26 november van 19.00 tot 20.30 uur bij SDO, Stationsweg 45. Meedoen kost 2 euro (alleen 18+).

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>