Hooggeëerd publiek van Hozo | Hillegommer
Logo dehillegommer.nl
Ook bewoners in een rolstoel kregen een mooie plek, zodat ze alles goed konden zien.| Fotot's Annemiek Cornelissen
Ook bewoners in een rolstoel kregen een mooie plek, zodat ze alles goed konden zien.| Fotot's Annemiek Cornelissen (Foto: )

Hooggeëerd publiek van Hozo

  Activiteiten

Hillegom ♦ Maandenlang voorbereiding met acties, een grote loterij en sponsorwerving zorgde dat Hozo het uiteindelijk rond kreeg: het circus kwam naar Hillegom.

Door Annemiek Cornelissen

Het evenement werd speciaal georganiseerd voor de cliënten van Hozo. Woensdag 29 mei was het zover. Op het veld bij Zorgcentrum Bloemswaard, stond sinds begin vorige week de tent van Circus Alexander. Alle bewoners van Bloemswaard, Parkwijk en Maronia hadden twee gratis entreekaarten gekregen, zodat zij ook een gast konden meenemen. Hozo had een aantal extra kaarten, zodat ook andere mensen een voorstelling konden bijwonen, waaronder een aantal kinderen van de plaatselijke kinderopvang. Binnen een mum van tijd waren al deze kaarten uitverkocht, met als gevolg drie compleet uitverkochte voorstellingen.

De bewoners van Bloemswaard mochten naar de eerste voorstelling. Bij deze voorstelling was ook een groepje kinderen van Op Stoom aanwezig. De circusartiesten maakten er een geweldige show van: mooi om te zien hoe de ouderen genoten en de kinderen zo te zien lachen. Hetgeen natuurlijk ook voor en deel het doel was van deze dag: jong en oud samenbrengen. Na de lunch kwamen de bewoners van Parkwijk met bussen bij de tent aan voor de tweede voorstelling.

's Middags werd de derde en laatste voorstelling gegeven voor de bewoners van Maronia, hun gasten, leden van de HOZO Servicepas en cliënten uit de wijk.

Meer berichten
 
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225550&size=160x600&promo_sizes=120x600&cb=[CACHEBUSTER]&promo_alignment=center&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=13225548&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=dehillegommer.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=218" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>