Popkoor Bloom, | Foto: pr
Popkoor Bloom, | Foto: pr

Korenslag Bollenstreek

Activiteiten

regio ♦ Tien topkoren treden zaterdagavond 6 oktober voor het voetlicht tijdens een avondvullend programma ter gelegenheid van het 10-jarig bestaan van Korenslag Bollenstreek. De organisator spreekt van een historische, unieke en spraakmakende korenavond.

Onder de deelnemers vinden zijn onder andere musicalgezelschap Otis uit Leiden, popkoor Remix uit Almere, vocal group Take It Easy uit Haarlem en popkoor Focus uit Den Haag. Zij zijn de Korenslagwinnaars van achtereenvolgens 2010, 2012, 2013 en 2014.

De grote hal van de Schelft in Noordwijkerhout is voor deze avond ingericht als theater. En natuurlijk is er een optreden van popkoor Bloom zelf. De jury bestaat uit Michel de Haas (dirigent/arrangeur), Robin Negenborn (vocal coach) en Peter van den Berg (regisseur). Een toegift van het winnende koor is inmiddels traditie, evenals de afterparty met dj Richard Vink. Het programma start om 19.00 uur. Kaartjes zijn te koop via: www.korenslagbollenstreek.nl , bij het VVV-kantoor, Dorpsstraat 8, Noordwijkerhout en Kapsalon Voluum, Havenstraat 11, Noordwijkerhout.

Uit de krant