Afbeelding
Foto: unsplash

‘De energiecrisis: oorzaken en gevolgen’

maandag 13 februari 2023 19:00 tot 21:30

Onder auspiciën van de Clintel Kamer Hillegom is er maandag 13 februari in samenwerking met Asmara Centrum een lezing in Hotel Flora.

De lezing heeft als titel: De energiecrisis – oorzaken - en gevolgen. Stichting Clintel strijdt voor een open klimaatdebat en voor een rationeel, pragmatisch en betaalbaar klimaatbeleid. Van beide is nu geen sprake. Andere visies op klimaatverandering zoals die van Clintel, krijgen in de media nauwelijks aandacht, vindt de organisatie: “We zullen dus ons eigen netwerk moeten vergroten. Wij doen dat onder andere middels deze lezing die voor een ieder geïnteresseerde openbaar toegankelijk is.” De bijdrage is 15 euro inclusief twee drankjes. Naast de oprichter van de stichting Clintel, Marcel Crok, zijn nog drie andere sprekers aan het woord: Theo Wolters, Jon van Diepen, en Roderick Thijssen, die hun visie geven over het klimaatbeleid en energietransitie zoals dat momenteel door onze overheid geïmplementeerd wordt.

 Aanvang 19.30 uur. De lezing duurt tot 21.30 uur. Inloop vanaf 19.00 uur. Meer info: www.clintel.nl.

Locatie