Hillde Palland
Hillde Palland Foto: PR

Kamerlid Hilde Palland bij Politiek Café in Flora

dinsdag 31 januari 2023 20:00

CDA Tweede Kamerlid Hilde Palland is dinsdag 31 januari voor een politiek café over arbeidsmigratie in Villa Flora in Hillegom 

Vanaf 19.45 uur is iedereen welkom en om 20.00 uur start het officiële programma. De organisatie is in handen van de gezamenlijke CDA afdelingen in de Duin-en Bollenstreek en van het CDJA Duin en Bollenstreek (CDA jongeren). Doel van de avond is om met elkaar van gedachten te wisselen over alle zaken die spelen rondom arbeidsmigratie. Aan de hand van een aantal stellingen kunnen de deelnemers het debat met elkaar aan. Arbeidsmigratie is momenteel erg in de belangstelling door onder meer huisvesting van arbeidsmigranten en de noodzaak van arbeidsmigranten voor veel bedrijven in de Duin- en Bollenstreek. De entree is gratis. 

Aanmelden via: s.duivenvoorde@raadnoordwijk.nl. Aanmelden is niet verplicht maar wel wenselijk.

Locatie