Afbeelding
Foto: pr

Sportquiz terug van weggeweest

zondag 29 januari 2023 14:00

Hillegom • Wie zijn dé sportkenners van Hillegom en omstreken? Dat wordt duidelijk op zondag 29 januari, als in café Murphy’s Law aan de Hoofdstraat 198 de traditionele en oergezellige sport-pubquiz wordt gehouden.

De sportquiz is al vele jaren een fenomeen in het Hillegomse café. Voor corona althans, want na 2019 kon het evenement om die reden twee keer niet doorgaan. Maar nu de pandemie is bedwongen, pakken quizmasters Eli Berkelmans en Paul de Vlieger de draad weer op. De quiz wordt als vanouds gespeeld in teams van vier personen. Zij krijgen een keur aan vragen voorgelegd over alle denkbare sporten in heden en verleden. De minimum leeftijd om mee te doen is 16 jaar. De quiz begint 29 januari om 14.00 uur en is middagvullend. Meedoen kost 10 euro per team, te voldoen voor aanvang bij de quizmasters. Al het inschrijfgeld vloeit in de vorm van leuke prijzen terug naar de deelnemers. 

De ruimte is niet onbeperkt dus wie wil meedoen, doet er verstandig aan vlot in te schrijven. Dat kan door te e-mailen naar sportquizhillegom@hotmail.com.

Locatie