Afbeelding

Elke donderdag: goudwisselkantoor

Zakelijk

De prijs van goud en zilver staan nog steeds hoog. Dat maakt het voor veel mensen aantrekkelijk hun sieraden en oude munten in te wisselen voor euro's. Goudwisselkantoor helpt hierbij en is een familiebedrijf pur sang. Naast de dertig vaste locaties in heel Nederland, kan men ook terecht in het mobiele kantoor.

Elke donderdag staat het mobiele kantoor op het winkelcentrum Brakershof achter Lunchroom Dunant. Het mobiele kantoor is uitgerust met alle mogelijke faciliteiten zodat ze van alle gemakken zijn voorzien. Een ontvangst- en wachtruimte en een apart taxatiekantoor voor de taxatie zijn belangrijke onderdelen.

Hoe komt het dat het bedrijf zo gegroeid is? Erik de Ruiter antwoordt: "Wij hebben ruim 25 jaar ervaring in de goud- en zilverhandel en bieden een goede prijs. Bovendien zijn we discreet en eerlijk: zo testen wij het goud en zilver waar de klant bij is, in een aparte taxatieruimte. Daar nemen we alle tijd voor. Vervolgens kan men bij ons kiezen voor contante betaling of overschrijving via de bank. Naast de goud- en zilverwaarde van munten kan de verzamelwaarde van de munt ook van belang zijn, bleek kort geleden toen Goudwisselkantoor een kwartje uit 1818 kocht dat een waarde vertegenwoordigde van maar liefst 95.000 euro. ,Dit soort gevallen komen natuurlijk niet vaak voor, maar zijn wel erg bijzonder."

Verpanden

Het Goudwisselkantoor is gericht op de in- en verkoop van goud, zilver en munten. Ook verpanden is bij Goudwisselkantoor geen probleem. Het mobiele kantoor is elke donderdag geopend van 10.00 tot 16.30. Klanten kunnen zonder afspraak binnenlopen voor taxatie.
Kijk voor meer informatie: www.goudwisselkantoor.nl

Uit de krant