| Foto: Rene van Dam / www.rvdam.nl
| Foto: Rene van Dam / www.rvdam.nl

Beken kleur voor nieuw sport- en beweegbeleid

Sport Sport

In de periode november - december 2016 zijn organisaties uitgenodigd om mee te praten over de koers van het nieuwe sport- en beweegbeleid 2017 – 2020 van de gemeente Hillegom. Hiermee is de fundering voor dit beleid gelegd.

De uitkomsten van deze sessies worden in de sport- en beweegnota verwerkt en zijn te vinden op de website van de gemeente, www.hillegom.nl onder het kopje: inwoners, meer, sport-cultuur-en-recratie, sportbeleid 2017-2020.

Nu is het tijd voor de tweede fase waarin bouwstenen worden aangereikt voor een nieuw sport- en beweegbeleid.

Woensdag 15 februari worden hiervoor keuzes gemaakt. Onder de titel: Kleur bekennen kunnen organisaties, die zich bezighouden met sport, jeugd- en jongerenwerk, kinderopvang, welzijn etcetera, op basis van alle tot dan toe verzamelde informatie hun eigen voorkeursscenario voor het sport en beweegbeleid kiezen en verdedigen. Zo kunnen zij invloed uitoefenen op de keuzes die op 20 april aan de politiek worden voorgelegd. De uitnodiging voor de bijeenkomst op 15 februari volgt.

Iedereen die iets wil in brengen in het sport- en beweegbeleid in Hillegom en er bij zou willen zijn op 15 februari kan een mail sturen naar: i.oosterhof@hltsamen.nl.

Uit de krant