Afbeelding

Samen doen verbindt echt

Human Interest

Het kan iedereen overkomen, je neemt even afstand van contacten en activiteiten buitenshuis. De oorzaak kan heel verschillend zijn zoals: de eigen gezondheid; het wegvallen van een partner of vriend(in); het niet meer zien zitten; of anderszins.

De stap naar buiten, het weer aangaan van contacten is moeilijk geworden en soms zijn de reguliere activiteiten nog niet haalbaar. Terwijl de behoefte aan gezelligheid, andere mensen ontmoeten, iets willen doen wel aanwezig is.

WelzijnsKompas nodigt iedereen uit met deze ervaringen uit om kennis te maken met het Dagprogramma in 't Pluspunt in Hillegom. Het Dagprogramma biedt een gevarieerd programma aan gericht op contacten maken, bezig zijn en vooral een stukje gezelligheid. Het programma van de dag wordt in samenspraak met de deelnemers en de activiteitenbegeleiding samengesteld. Een greep uit de activiteiten waarbij samen zijn en samen doen belangrijke onderdelen zijn: gezamenlijke lunch, gesprek van actualiteiten en het nieuws, aangepast sport en spel, knutselbezigheden, af en toe een uitstapje. Voor meer informatie en/of aanmelding voor een kennismaking met het Dagprogramma kan contact opgenomen worden met Bertine Krewinkel, welzijnsadviseur WelzijnsKompas Hillegom-Lisse. Bereikbaar op donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 12.30 uur via 0252-75 71 00.

Uit de krant